Friese anderhalvemeter-subsidie (50%) voor luchtreiniger die COVID-19 doodt

Ondernemers, organisaties en bedrijven in de VTE-sector ( horeca, recreatie, toerisme, sport, sauna’s, etc.) in Friesland die de COVID-19-dodende lucht- en oppervlaktereiniger Pure & Clean aanschaffen, kunnen aanspraak maken op de zogeheten Subsidieregeling COVID 19 maatregelen VTE sector Fryslân. Zij kunnen dankzij deze subsidie de helft van de kosten van het apparaat terugkrijgen.
Tot nu toe zijn er in heel Nederland al meer dan 750 van dit soort luchtreinigers verkocht

Wetenschappelijk bewijs
De Pure & Clean werkt met de zogenoemde ActivePure® Technologie, die in de jaren negentig werd ontwikkeld door NASA om de lucht in ruimtevaartuigen schoon te houden. Dankzij die technologie vernietigt het apparaat het gevreesde SARS-CoV2, zowel in de lucht, binnen drie minuten, als op oppervlakken, zo blijkt uit recent onderzoek van Amerikaanse laboratoria, die zijn goedgekeurd door de Food and Drug Administration (FDA) (vergelijkbaar met het Nederlandse RIVM). Ook andere virussen, schimmels, pollen en ziektekiemen worden door de technologie geneutraliseerd.

Het wetenschappelijk bewijs dat is voortgekomen uit meerdere laboratoriumonderzoeken is hier te lezen.

Omdat de Pure & Clean ook SARS-CoV2 doodt, is het apparaat zeer interessant voor ondernemers die hun bezoekers, klanten en hun medewerkers en zichzelf willen beschermen tegen het coronavirus.

SARS, MRSA, griep- en verkoudheidsvirus
De ActivePure® Technologie vernietigt behalve het coronavirus ook overige virussen als SARS, vogel- en varkensgriep, ebola, polio, pokken en griep- en verkoudheidsvirussen. Ook bacteriën als MRSA, salmonella, stafylokokken, streptokokken, E-coli, en listeria worden door de technologie vernietigd.

Eén apparaat is genoeg om de lucht en oppervlakken in een ruimte tot ongeveer 280 vierkante meter en 700 kubieke meter te reinigen.

Subsidie provincie Fryslân
Omdat de Pure & Clean een rol speelt in de bestrijding van het coronavirus, kunnen bedrijven uit de geselecteerde sectoren die het apparaat aanschaffen een beroep doen op de zogeheten Subsidieregeling COVID 19 maatregelen VTE sector Fryslân.

Ben jij ondernemer in de Friese toeristische sector en horeca en heb je al of maak jij je klaar voor het anderhalvemetertoerisme? Investeer jij in de noodzakelijke aanpassingen om je bedrijf volgens de RIVM-richtlijnen in te richten? Voor de investering in materiaal, waaronder de Pure & Clean, kun je de 50% subsidie aanvragen.

Hoe werkt de ActivePure® Technologie?
Lucht- en watermoleculen worden door de ActivePure®-cellen opgenomen. Vervolgens worden deze moleculen door de ActivePure® Technologie geladen tot verdelgers van ziektekiemen. Die geladen moleculen worden door het apparaat uitgestoten en gaan in de lucht en op oppervlakken actief op zoek naar virusdeeltjes, bacteriën, pollen, schimmels en andere ziektekiemen.

De Pure & Clean wordt geproduceerd door het Amerikaanse bedrijf Aerus, dat sinds 2001 actief is op het gebied van luchtzuiveringapparatuur. Aerus is ontstaan uit Electrolux USA dat sinds 1924 gevestigd was in de Verenigde Staten. Sinds 2009 werkt Aerus met de ActivePure® Technologie, die ontwikkeld is door NASA voor gebruik in de ruimtevaart. De ActivePure® Technologie is beloond met het Amerikaanse predicaat Certified Space Technology.

 

bekijk de Pure & Clean

Deel deze pagina

Share on linkedin
LinkedIn
Share on twitter
Twitter
Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Vraag direct een offerte aan