NASA-technologie: optimale veiligheid in uw instelling/praktijk/behandelruimte

Natuurlijk wilt u uw cliënten/patiënten een omgeving bieden waarin de veiligheid optimaal gewaarborgd is. In deze tijd is de mate van mogelijke blootstelling aan het Corona-virus een belangrijk onderdeel van de veiligheid van uw cliënten/patiënten, maar ook van uzelf en uw medewerkers. Als verantwoordelijke gaat het u om de veiligheid op zich en u doet alles wat u kunt om uw bezoekers het grootst mogelijke gevoel van veiligheid te geven.

Aan zaken die met Corona-veiligheid te maken hebben, zijn we inmiddels helemaal gewend geraakt. Afstand houden, geen handen schudden, het dragen van mondkapjes en regelmatig ontsmetten, zijn niet meer weg te denken. Gelukkig kan iedereen zich in geval van twijfel laten testen en misschien test u (uw medewerkers) wel periodiek. Allemaal om een optimaal veilige omgeving te creëren.

Maar optimale veiligheid is nog lang geen zekerheid. Virussen – Corona, maar ook vele andere – komen ongezien binnen. Ondanks alle veiligheidsmaatregelen kan dat ook bij u gebeuren. En als dat gebeurt, is uw instelling/praktijk/behandelruimte geen veilige plek meer, waarschijnlijk zelfs zonder dat u zich er aanvankelijk zelf van bewust bent.

Om deze situatie te voorkomen of het hoofd te bieden wanneer deze zich toch voordoet, wilt u dat virussen die onverhoopt tot uw instelling/praktijk/behandelruimte zijn doorgedrongen, onschadelijk worden gemaakt. Technologie die juist dat doet, is pas sinds kort in Nederland beschikbaar gekomen voor gebruik in uw instelling/praktijk/behandelruimte.

De apparaten met ActivePure® Technologie worden in Nederland op de markt gebracht door Pure Air Nederland BV en maken gebruik van door NASA ontwikkelde technologie die werkt op basis van fotokatalytische oxidatie. ActivePure® moleculen worden door het apparaat uitgestoten en gaan in de lucht en op oppervlakken actief op zoek naar de virusdeeltjes, bacteriën, pollen, schimmels en andere ziektekiemen om deze met een accuraatheid van 99,9% te neutraliseren.

Virussen en andere ziekteverwekkers buiten de deur houden, blijft het belangrijkste veiligheidsdoel. Maar als dat niet lukt dan is de ActivePure® Technologie uw beste kans op minimale gevolgen voor u, uw medewerkers en vooral voor de mensen wiens zorg in uw vertrouwde en veilige handen is.

Deel deze pagina

Share on linkedin
LinkedIn
Share on twitter
Twitter
Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Vraag direct een offerte aan