Pure Air Nederland officieel van start

          

Nog maar een paar weken geleden kwamen wij voor het eerst in aanraking met de ActivePure Technologie. Deze door NASA in de jaren 90 van de vorige eeuw ontwikkelde technologie voor de ruimtevaart heeft zich inmiddels ruimschoots bewezen als het gaat om de zuivering van lucht en oppervlakten. Zo hebben verschillende laboratoriumonderzoeken al aangetoond dat zeer veel virussen (DNA en RNA), bacteriën, pollen en overige ziektekiemen in de lucht en op oppervlakten door deze technologie gedood worden.

Eind september van dit jaar bewees een eerste onderzoek in een door de FDA (Amerikaanse RIVM) goedgekeurd laboratorium dat de ActivePure Technologie ook SARS- CoV-2 (Coranavirus) op oppervlakten vernietigt. Wij raakten dermate overtuigd van en enthousiast over deze prestaties dat wij besloten het bedrijf Pure Air Nederland (what’s in a name) op te richten om deze technologie in Nederland te verspreiden. We zijn vervolgens aan de slag gegaan de bedrijfsstructuur, de marketing, het verkoopapparaat, etc. uit te denken en op poten te zetten.

Vandaag lanceren wij dan ook met trots ons nieuwe bedrijf Pure Air Nederland en onze nieuwe website! En zijn wij er klaar voor om vele wacht- en praktijkruimtes, verpleeg-, verzorgings- en ziekenhuizen, kantoren, klaslokalen, winkels en HORECA te voorzien van deze bijzondere technologie en bij te dragen aan een gezondere en veiligere leef- en werkomgeving.

Team Pure Air Nederland

 

Deel deze pagina

Share on linkedin
LinkedIn
Share on twitter
Twitter
Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Vraag direct een offerte aan