Wetenschappelijk bewijs; SARS-CoV2 in de lucht in 3 minuten gedood door de technologie in onze luchtzuiveringsapparaten

De ActivePure® Technologie die gebruikt wordt in onze apparaten voor lucht- en oppervlaktezuivering doodt binnen 3 minuten 99,9% van SARS-CoV2  in de lucht in binnenruimtes. Het onderzoek hiernaar is uitgevoerd door de University of Texas Medical Branch (UTMB), die voornamelijk onderzoek doet voor de Amerikaanse defensie en Centers for Disease Control (CDC).

Dit komt nog bovenop het eerdere wetenschappelijke bewijs dat de door NASA ontwikkelde ActivePure® Technologie dezelfde soort resultaten behaalt bij het vernietigen van SARS-CoV2 op oppervlakten. Hetgeen al heel bijzonder is aangezien reguliere luchtreinigers geen oppervlakten kunnen reinigen.

Hiermee bewijst de ActivePure® Technologie de unieke oplossing voor lucht- en oppervlaktezuivering te zijn. Bij Pure Air Nederland geven wij graag nadere uitleg en/of advies aan partijen die geïnteresseerd zijn om de lucht en oppervlakten in hun binnenruimtes vrij van Corona te houden voor patiënten, cliënten, klanten, personeel, etc.

Het bericht over het onderzoek van de Universiteit van Texas is hier te lezen en de onderzoeksresultaten zijn hier te vinden.

 

Deel deze pagina

Share on linkedin
LinkedIn
Share on twitter
Twitter
Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Vraag direct een offerte aan