Ervaring LFB met Pure & Clean ”heel positief”

De LFB is een landelijke organisatie vóór en dóór mensen met een verstandelijke beperking. Onze voornaamste doelstelling is het bevorderen van volwaardige deelname aan de maatschappij door mensen met een verstandelijke beperking. Wij doen dit o.a. door de opleiding en inzet van ervaringsdeskundigen.

Tijdens een zogenaamde Prokkel bijeenkomst op 22 maart 2021 mochten wij gebruik maken van een Aerus Pure & Clean luchtreiniger met Activepure techniek van Pure Air Nederland. Op deze manier konden wij binnen een veilige omgeving creëren met betrekking tot mogelijke Covid-19 besmettingen.

Wij hebben heel positieve ervaringen opgedaan met deze luchtreinigingsapparatuur. Niet alleen vanwege de bescherming ten opzichte van mogelijke Corona besmettingen, maar ook gaven alle aanwezige ervaringsdeskundigen, coaches en stagiaires aan dat ze merkbaar beter adem konden halen door de schone lucht. Hierdoor konden ze zich veel beter concentreren, wat ook voor een hogere productiviteit zorgde en het veiligheidsgevoel enorm versterkte.

Al met al heeft de inzet van de Pure & Clean luchtreiniger voor een heel positieve ervaring gezorgd.

 

Anne Tuinhof
Coach LFB Wolvega

Deel deze pagina

Share on linkedin
LinkedIn
Share on twitter
Twitter
Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Vraag direct een offerte aan